طرح توجیهی تولید پودر انواع میوه

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
معرفی محصول:
حفظ و نگهداری محصولات غذایی با توجه به رشد جمعیت و کمبود مواد غذایی بسیار مورد توجه قرار گرفته است و روز به روز اهمیت جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و طولانی نمودن زمان ماند آنها بدلیل رشد صادرات و بدست آوردن بازارهای پایدار بیشتر نمایان میگردد. معمولا در فراوری میوه ها، تولید کنسانتره و آب آن مورد توجه خاص می باشد، ولی غالبا بازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان ماند آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولید کنندگان آن وارد می سازد به این دلیل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن میشود. روش خشک کردن و پودر کردن در صنایع غذایی یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری مواد غذائی است.در این روش هزینه عمل آوری نسبت به سایر روشها کمتر بوده و پس از عمل آوری ، نگهداری محصولات نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محصولات در انبار مناسب قابلیت نگهداری را دارند . یکی دیگر از اولویتهای روش خشک و پودر کردن میوه ها نسبت به سایر روشها کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینه حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد. افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد. تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاستیکی آنهاست که باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بدون بسته بندی مناسب می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کردن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود. محصولات طرح ،تولید انواع پودر میوه میباشد. از جمله پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو. این محصولات به صورت پودر نرم در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی میشوند. پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که طعم، عطر و رنگ میوه مورد نیاز باشد مصرف میشود. علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده میباشد. ...

فهرست سرفصل ها:
معرفی محصول
بررسی بازار
روشهای مختلف فرایند تولید
تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی
برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت در حداقل ظرفیت اقتصادی
هزینه های تولید سالیانه
سرمایه در گردش
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
تامین نیروی انسانی
تامین میزان یوتیلیتی مورد نیاز
وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی
تجریه و تحلیل طرح
مراجع و منابع
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8400 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 68

حجم فایل:1,360 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب ارائه دانشجویی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF