تحقیق پیرامون سردخانه نگهداری انواع میوه

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي با ظرفيت ton 3000  داراي 17 اتاق، 15 اتاق زير صفر، 12 اتاق بالاي صفر، اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و ... استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت 6 ماه درجه ي حرارت بايد بين 0 تا 5/0 و رطوبت نسبي بين 85 تا 95% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاري 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- براي گلابي درگزي 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابي نطنز 8/0- تا 0) فشار ورودي مايع اواپراتور bar 10- 8 است. مايع كه عبور مي كند فشار شكسته شده و به 5/2 تا 2 بار مي رسد. مرحله سوم: ...

فهرست مطالب:                                
مقدمه        
درجه حرارت انبار      
سيستم تبريد سردخانه  
شيرها      
سيستم نور در انبار     
اوپراتورهاي سقفي      
فينهاي گاز گرم         
بخش بخار                      
سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي     
بهداشت انبارها             
روشهاي آزمايشي در سردخانه       
ضدعفوني انبار   
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 6688 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:15 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش