بررسی باکتریهای کلستریدیوم (Clostridium)

دسته بندي : علوم پزشکی » علوم آزمایشگاهی
بخشی از متن:
باسیل های گرم و مثبت، بی هوازی و اسپوردار هستند. اغلب گونه های بی هوازی اجباری بوده و بعضی هم میکرو آیروفیل اند. بعضی ساکارولیتیک اند و از قندها، اسید و گاز تولید می کنند و بسیاری از آنها هم پروتئولیتیک هستند. کلستریدیوم ها در طبیعت پراکنده اند و در خاک و روده ی انسان و حیوان وجود دارند این گروه باکتری ها فاقد آنزیم های سیتوکروم و سیتو کروم اکسیداز بوده و در نتیجه کاتالاز منفی می باشند. اغلب کلستردیوم ها فاقد کپسول اند و متحرک می باشند.
کلستریدیوم ها به اکسیزن حساس می باشند و علیت حساسیت آنها به اکسیژن، مربوط به خود فلاو پروتئین ها است که اکسیژن را احیاء کرده و تبدیل به مواد سمی برای باکتری می نمایند و از طرفی فاقد سوپراکسید دستموتاز، اکسید و کاتالاز اند و نمی توانند اثر سمی این ترکیبات را خنثی کنند

فهرست مطالب:
مقدمه
کلستریدیوم های بیماری زا
کلستریدیوم های هیستوتو کسیک
کلستریدیوم پرفرینژنس یا ولشای (Clostridium perfringens)
خصوصیات آنتی ژنیکی و فاکتور های حدت
بیماری زایی
خصوصیات کشت و تشخیص
درمان
کلستریدیوم سپتیکوم
بیماری زایی
کلستریدیوم تتانی Clostridium tetani
خصوصیات آنتی ژنتیکی
سموم و آنزیم ها
بیماری زایی
خصوصیات کشت و تشخیص
پیشگری و درمان
کلستریدیوم بوتولینوم
بیماری زایی
خصوصیات کشت و تشخیص
پیشگری و درمان

دسته بندی: علوم پزشکی » علوم آزمایشگاهی

تعداد مشاهده: 6927 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:22 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته پزشکی و علوم آزمایشگاهی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش