پرورش مرغ بومی واحد 100 قطعه ای

دسته بندي : فنی و مهندسی » دام و طیور
چکیده:
هدف از این طرح تولید نیمچه، تولید تخم ­مرغ محلی و گوشت مرغ است. در این طرح 100قطعه مرغ تخمگذار و خروس بومی نگهداری و بخشی از تخم­ مرغ تولید شده (10 درصد) برای جوجه­ کشی مورد استفاده و بقیه تخم­ مرغ­ ها بفروش می­ رسد. جوجه­ کشی سه دوره در سال انجام و جوجه­ ها به مدت 2 تا 3 ماه نگهداری و بفروش می ­رسند. گله مولد بعد از یکسال نگهداری جهت تولید گوشت حذف و گله جوان جایگزین گله مولد خواهد شد.

 
دسته بندی: فنی و مهندسی » دام و طیور

تعداد مشاهده: 2477 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:149 کیلوبایت

 قیمت: 20,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    فایل در قالب وردو قابل ویرایش می باشد

  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب word و قابل ویرایش